Filter op

Bedankt voor uw bezoek aan onze stand op de Empack 2016

Via deze weg willen wij iedereen hartelijk bedanken die een bezoek heeft gebracht aan onze stand tijdens de Empack 2016 in de Jaarbeurs Utrecht. Wij hebben de drie beursdagen als zeer positief ervaren en kijken uit naar verdere samenwerking met onze bestaande relaties en nieuwe samenwerking met nieuw opgedane contacten. De beurs was weer een groot succes.

Wanneer u uw gegevens heeft achtergelaten bij uw bezoek dan zal een van onze accountmanagers binnenkort contact met u opnemen om u te voorzien van de benodigde informatie of om een afspraak met u te maken.

Wij hopen dat u het beursbezoek ook als nuttig heeft ervaren en dat we u in de toekomst weer mogen ontvangen.


    • RCP
    • pick&place
    • LCE
    • rcp - mosterdmolen
  • Vorige
  • Volgende