• palletiser MSD
    • Line-1
  • Vorige
  • Volgende

 Verpakkingslijnen

Packtech heeft ruime ervaring in het bouwen van verpakkingslijnen voor diverse branches. Voor de hand ligt de food industrie maar voor alles dat verpakt kan worden kan Packtech een passende oplossing maken. Zo heeft Packtech stoeptegels gepalletiseerd, kaarsen verpakt en complete lijnen gemaakt voor o.a. aanmaakblokjes, stopcontacten, kabels, diervoeding en medicijnen. 

Deze verschillende producten vragen allemaal een bijzondere aanpak. Omdat Packtech gebruik maakt van robotica is er veel mogelijk. Packtech maakt hierbij vaak gebruik van het eigen ontwikkelde besturingssysteem ORS-4. Dit is ontstaan uit de wens een simpel te bedienen systeem te kunnen bieden waarmee meer mogelijk is dan met conventionele systemen. Ook kunt u kiezen voor een robot met het standaard besturingssysteem. Het is maar net welke optie het beste bij uw wensen past.

Packtech is merkonafhankelijk en heeft ervaring met verschillende robotfabrikanten. U kunt kiezen voor nieuwe robots maar Packtech werkt ook met gereviseerde robots. Hiermee kunt u veel geld besparen. Een gereviseerde robot is net zo betrouwbaar als een nieuwe robot en gaat weer jaren mee.

De medewerkers van Packtech adviseren u graag over de beste opties op basis van de specifieke kenmerken van uw producten.